המרכז הקולינרי של השף נועם קורן - סדנאות אוכל חוויתיות ומרתקות לקבוצות בכל הארץ!
אוהבים אוכל ? מחפשים חוויה קולינרית? רוצים רעיון מקורי למנת יומולדת? הזמינו את יקירכם לאחת ממגוון סדנאות השף המיועדות לקבוצות וחברים של מינימום 10 אנשים אצל השף נועם קורן.
הסדנאות מתאימות לקבוצות של מינימום 10 משתתפים, משלבות טעמים וטכניקות מכל רחבי העולם כמו הודו, תאילנד ואירופה כאשר הדגש בסדנאות הוא חווית הבישול המשותפת והתנסות במרכיבים שונים וטכניקות שונות. את הסדנאות ניתן לערוך בכל מקום שתרצו - הכלים עלינו.
זה הזמן להפתיע במתנה חוויתית ובלתי נשכחת, שריינו מקומות לסדנה הבאה והתקשרו עוד היום! הנסיון הרב של הצוות במרכז הקולינרי מאפשר להעביר בסדנה תוכן מגוון החל מייעוץ ארגוני בהתאם ליעדי החברה ועד לגיבוש צוותים.
נועם קורן הינו שף וקונדיטור מוערך ובעל ניסיון עשיר במגוון רחב של סגנונות בישול לצד הטובים ביותר בענף בכל רחבי העולם, היה שותף בניהולה והקמתה של מסעדה מצליחה בהודו ושימש כשף וקונדיטור במסעדת מוסקט ובמלונות מצפה הימים וכנען ספא.
לקורן טכניקות בישול רבות אותן שאב ממסעותיו הרבים בעולם הבאים לידי ביטוי בסגנון הבישול שלו.
סדנאות הבישול
במרכז הקולינרי כל סדנה היא פעילות שכולה הנאה וצחוק תוך התנסות ברזי הבישול וחוויה ייחודית של מסע גסטרונומי קבוצתי משותף המלווה בשלל סיפורים מעניינים ומשעשעים על תבשילים, תרבויות, אנשים ומתכונים סודיים.
הנסיון הרב של הצוות במרכז הקולינרי מאפשר להעביר בסדנה תוכן מגוון החל מייעוץ ארגוני בהתאם ליעדי החברה ועד לגיבוש צוותים.
קייטרינג שף ישראלי
שנים של מגורים בגליל הישראלי ועבודה במלון "מצפה הימים", יצרו חיבור לקרקע ואהבה לשימוש במזון מהאדמה.
מאכלי הישוב הישן של ירושלים וצפת ויחד עם טעמי הכפרים הערביים בצלחת הישראלית התערבבו עם ניחוחות המרווה והרוזמרין ויינות הבוטיק של יקבים בסגנון צרפתי.
קייטרינג הודי
את רזי המטבח ההודי השף נועם קורן למד מהמקומיים ומהחיים בהודו והתאהב בהל, בקינמון, בעדשים, בקארי ובצ'אטני.
סוד המטבח ההודי הוא להכיר כל תבלין ולדעת בדיוק כיצד הוא קלוי, טחון, מטוגן, מיובש וקצוץ.
אצל ההודים התיבול הוא מלאכת אמנות והם יודעים להפיק את המרב מכל סוג של תבלין.