במקום ישנה מסעדה המשמשת גם כמעדנייה המייצרת מטעמים נפלאים בייצור מקומי של 'מחלבת שוורצמן'. המחלבה הוקמה כעסק משפחתי משנת 1888 וכיום מנוהלת ביד רמה על ידי זיו ורובי. זיו הוא דור רביעי בעסק, כך שהוא בעל ידע עשיר מאוד בתחומו. יחד הם משקיעים ודואגים לכל פרט ופרט כדי שתוכלו ליהנות ברמה הגבוהה ביותר מהמוצרים האיכותיים והטעימים ביותר. ניתן לאכול את המטעמים באווירה הקסומה של המקום או לקחת הביתה.
במסעדה תמצאו מטעמים וטעמים ייחודיים כמו מבחר רחב של גבינות מעושנות המיוצרות במקום (רובן מחלב עיזים), סלטים, זיתים, שמן זית בייצור מקומי, כנאפה, מאלבי, לאפות פטיר בעבודת יד הממולאות בתבלינים ועשבי טיבול טריים מהשדה, קפה איכותי, יינות בייצור מקומי של יקב בת שלמה ועוד.
חלק מקסם המקום הוא שכל תהליך הייצור קורה בחווה, החל מגידול בעלי החיים והלאה לתהליך הייצור האיכותי.
- גודל היחידה (מ"ר)
- מספר חדרים ביחידה 1
- אורחים ביחידה, עד 60
- מתאים לזוגות
- מתאים למשפחות
- מסלולי טיול
- טיולי ג'יפים